Nieuws

Lees hier alles over onze nieuwe bedden en producten

Boxspring Design

24 september 2018

Al geruime tijd staan bij mij ook de boxsprings van het PUUR concept van Boxspring Design uit Roosendaal. Een concept dat gebaseerd is op aspecten als handgemaakt, vakmanschap, Nederlands fabrikaat, maatwerk en kwalitatief hoogwaardige materialen. Kijk voor een indruk op Boxspring Design en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Van Cadsand Beds

24 september 2018

In mijn showroom liggen alle matrassen uit de Van Cadsand Beds collectie. Innovatieve matrassen - opgebouwd uit diverse materialen die elk toegevoegde waarde leveren - uitgerust met de Sleepradar zorgen voor een optimaal slaaprendement. Kijk even rond op de website van Van Cadsand Beds en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.

Slaapgebrek leidt tot allerlei schade

20 februari 2019

Een mens kan niet zonder slaap. Te weinig of slecht slapen leidt op korte termijn tot concentratieproblemen en prikkelbaarheid, en op lange termijn tot allerlei lichamelijke aandoeningen, zoals dementie, diabetes, kanker en hart- en vaatziektes. Veel klachten en symptomen hebben een oorzaak die teruggaat tot slaapgebrek. Een wake-up call voor meer slaaponderzoek.

FlowSleeping

16 oktober 2019

Sinds kort ben ik dealer van het Nederlandse merk FlowSleeping. FlowSleeping staat al bijna 40 jaar garant voor een gezonde nachtrust. FlowSleeping biedt namelijk een uitgerust gepatenteerd slaapsysteem voor een goede slaaphouding. De handgemaakte systemen ondersteunen immers ergonomisch de natuurlijke houding. Om goed te kunnen slapen, bekijkt FlowSleeping het daarom vanuit de mens. De slaapsystemen passen zich aan, aan jou. FlowSleeping draait het dus om. Zo wordt jouw slaaphouding optimaal ondersteund. Met zuiver maakwerk, van Nederlandse makelij. Benieuwd? Kijk even rond op de website van FlowSleeping en maak vervolgens een afspraak en overtuig jezelf.