Gratis bed analyse

Er gaat niets boven een goede nachtrust

Bed analyse

Slaapt u goed? Ligt u lekker in uw bed? Wordt u uitgerust wakker? Dit zijn onder andere vragen die ik stel als ik bij u langskom voor een gratis bed analyse. U denkt misschien dat uw bed nog goed functioneert, maar het kan zijn dat het matras versleten is of niet meer bij uw lichaam past. Indien uw matras ouder is dan 7 jaar kom ik graag een keer langs om uw slaapsysteem te controleren.

Het belang van een goede nachtrust

Een goede nachtrust is essentieel voor het herstel van uw lichaam. De kwaliteit van het matras heeft invloed op uw nachtrust. Door te slapen op een matras dat niet bij u past kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Een slaaptekort heeft een negatieve invloed op het functioneren van de hersenen, zoals een afname van uw concentratievermogen of reactievermogen. Te weinig slaap heeft ook een negatief effect op uw immuunsysteem, emoties en fysieke gezondheid. Een goede nachtrust is dus van belang voor uw dagelijks functioneren.

Uw slaapsituatie

Tijdens een vrijblijvende bed analyse bij u thuis, beoordeel ik uw huidige slaapsituatie. Ik kijk naar het slaapsysteem en de manier waarop u ligt. Op basis hiervan geef ik u een deskundig advies.

Ik beoordeel of uw bed of het matras invloed heeft op de kwaliteit van slapen. Samen met u kijk ik naar de meest geschikte oplossing voor een optimale nachtrust, zodat u uitgerust en vol energie de dag kunt beginnen.

Wilt u gratis en vrijblijvend een bed analyse? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op om een afspraak te plannen. Ik kom graag bij u langs op het moment, dat u het schikt.

Vraag uw analyse aan